Že veste, kaj boste podarili svojim
najdražjim?


Ni vam potrebno več razmišljati, imamo rešitev za vas.


Darilni boni za nepozabna doživetja

Podarite darilo, ki ostane!


Od vseh daril so spomini tisti, ki ostanejo najdlje. In na njih se ne nabira prah. Raziskovanje Slovenije v družbi lokalnih turističnih vodnikov bo za vsakogar lepo in zanimivo doživetje. Spomini na rojstni kraj, mesto šolanja ali prve službe lahko zaživijo v novi luči. Lahko pa na novo odkrijete še neznani slovenski kraj.

Ne veste, kje začeti?


Kliknite na gumb in izberite najprimernejše doživetje za svojega najboljšega prijatelja, ki ga zanima arhitektura. Pa enega za prijateljico, ki je navdušena nad umetnostno zgodovino. Ne pozabite na starše in stare starše. Zanimivo jim bo obujati spomine in začudeni bodo ob mnogih novih zgodbah, kljub temu da kraj poznajo.

Otrokom lahko popestrite učni program, saj se je zanimivejše učiti na terenu in iz zgodb kot iz knjig in računalniških ekranov.

Saj niste pozabili nase, kajne? Vedno se lahko pridružite svojim bližnjim na odkrivanju ali pa si izberete doživetje in čas samo zase. Le kdo bi vam zameril?

Kam boste najprej šli na potep, ko boste ponovno smeli potovati?

Živimo v nepredvidljivih časih in trenutni položaj je vsem korenito spremenil življenje. Vodniki društva ARGOS smo večinoma samostojni podjetniki na področju turizma, kjer so gostje iz tujine čez noč izginili, s tem pa tudi naša običajna dejavnost. A mi se ne damo. Ob upoštevanju vseh zdravstvenih priporočil nadaljujemo s svojim poslanstvom. Počnemo to, kar znamo in kar imamo radi. Pripravili smo vodenja, ki so zanimiva za domačine. Med ogledom je vsak obiskovalec vabljen, da deli kak svoj spomin in tako tudi sam lahko prispeva k edinstvenemu doživetju.

"Imam čudovito idejo!

Letos ne kupim daril, na katerih bi se nabiral prah.

Letos kupim darilne bone za nepozabna doživetja!"

Pa imam eno skrb manj. Kaj pa vi?


Izberite doživetje!

Vodnik po Sloveniji?! Saj svojo domovino pa vendar poznam!

Slovenci smo do vodenih ogledov po domovini zadržani. Marsikdo še ima v spominu suhoparno nizanje podatkov in letnic s šolskih ekskurzij. Vodenja, ki jih ponujamo lokalni vodniki, so vse prej kot to. Poleg narave ima Slovenija tudi dušo in nešteto čudovitih zgodb. Da bi jih uspešno predstavili, se vodniki poglobimo v vsako podrobnost. In ko nekaj poznaš do podrobnosti, to lahko na primeren in prijeten način oživiš pred vsakim. Vsak gost ima svoja pričakovanja, zato doživetja prilagodimo, da so prijetna izkušnja za vse. Imamo bogate izkušnje z vodenjem vseh starostnih in interesnih skupin; od predšolskih otrok, mladine, strokovnih skupin, družin in prijateljev, ki radi odkrivajo kaj novega, ali kaj že znanega vidijo v novi luči.

Tukaj smo, za vas!

V društvu ARGOS smo združeni lokalni turistični vodniki, ki z ljubeznijo predstavljamo kraje, v katerih živimo ali smo z njimi neločljivo povezani. S krajem dihamo in ga resnično poznamo. Obenem smo tudi vodniško izobraženi, z ustreznimi licencami za vodenje in širokim strokovnim znanjem o zgodovini, psihologiji, geografiji, umetnostni zgodovini, animaciji in drugih dejavnostih, ki sestavljajo kakovostno vodenje.

Irina Cerar

Janez Virant

Marija Žvan

Mateja Kregar Gliha

Mihaela Rupnik Cek

Mitja Gruden

Mojca Šoštarko

Mojca Taler

Nadja Mirnik

Neža Vovk

Nina Buh

Nina Knez

Nina Regina

Tjaša Janovljak

Tomaž Zavrl

Bi imeli kup opek ali udobno hišo?

Zakaj bi za vodenje plačevali, ko pa so povsod table o znamenitostih? Tako kot zidarji iz opek sezidajo hišo, lokalni vodniki iz posameznih znamenitosti zgradimo zgodbo, ki oživi in ostane v spominu. Razliko med kupom opek in udobno hišo poznate, prepričajte se, da tudi kraj drugače oživi, kadar je dobro predstavljen. Vodenje je naš poklic, z njim se preživljamo in v vsako uro vodenja je vloženih ogromno dni raziskovanja in luščenja podatkov, da na koncu stkemo zgodbo, ki predstavi kraj. In kot slovenske kraje spoznavajo, vzljubijo in spoštujejo gosti iz tujine in potomci Slovencev, ki so se razkropili po vsem svetu, jih lahko spoznavate tudi vi in vaši najdražji. Naš poklic in poslanstvo je, da naravno in zgodovinsko bogastvo Slovenije ohranjamo in podajamo naprej.

Podarite nepozabne spomine.


Z bonom za vodene oglede podarite nepozabne spomine. Lahko za enega, za par ali za družbo prijateljev, (nekdanjih) sošolcev, razširjeno družino in v zasebnem ogledu obujate spomine oz. skupaj odkrivate nove kraje. Izberite si termin, ki vam ustreza in spoznavajte zgodbe naše prelepe dežele. To bo nepozabno darilo, na katerem se ne bo nikoli nabiral prah.


Bi podarili največji zaklad?

Je to primerno darilo? Sodobni svet temelji predvsem na materialnih stvareh. A največje bogastvo se skriva v človeku. Ko namenimo nekaj pozornosti tudi skrbi za notranjo rast, je to na dolgi rok pomembnejše od stvari, ki se kopičijo in nas počasi začnejo obremenjevati. Ljudje rastejo, kadar se zavedajo in razumejo svet okrog sebe. Spoznavanje svoje okolice je velik korak na poti k razumevanju in s tem vodenjem obdarovancu omogočite prav to. Redko pomislimo na to, da bi sebi podarili priložnost za rast. Lahko pa smo pozorni do najdražjih in jim s tem darilom to omogočimo. Če smo ob tem doživetju še v njihovi družbi, je darilo še toliko bolj dragoceno. Z nakupom pa pomagate tudi malim domačim podjetjem in omogočite njihov obstoj.

Kako do darilnega bona?

Preprosto je. Oglejte si seznam vodenj, ki jih ponujamo vodniki iz društva ARGOS. Poiščite tistega, ki vas zanima in kliknite nanj. Odprl se bo podrobni opis vodenja, v katerem je tudi povezava, s katero boste preusmerjeni na spletno stran vodnika, ki vodenja organizira in ponuja. Če spletne strani nima, se bo odprla povezava, s katero mu lahko pišete za naročilo ali dodatne informacije.

Ker so boni veljavni do 31.12.2021, ima obdarovanec dovolj časa, da bon izkoristi, kadar mu ustreza.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI:

Spletna stran https://www.localguides-slovenia.com, ki je v lasti Društva Regionalnih Turističnih Vodnikov Slovenije deluje izključno kot promotor za ponudnike darilnih bonov in nikakor ni prodajalec darilnih bonov.

Za nakup, veljavnost in dostavo dotičnega darilnega bona za določeno turistično vodenje kontaktirajte direktno ponudnika, katerega kontakti so navedeni v ponudbi.

Pri prodaji in unovčenju darilnega bona veljajo splošni pogoji in GDPR določila dotičnega ponudnika.

Društvo nima v lasti proizvodov ali storitev, ki jih promocijsko ponuja preko spletne strani www.localguides-slovenia.com, zato ne more biti odgovoren za morebitne napake, škodo ali druge težave, ki lahko nastanejo pri uporabi promocijskih proizvodov oz. storitev. Za kakršne koli težave, škodo ali napake v zvezi s promocijskimi proizvodi oz. storitvami, ki jih določa ponudnik, je odgovoren izključno ponudnik sam kot lastnik proizvoda oz. ponudnik storitve.

In kaj naši zadovolji obiskovalci pravijo o doživetji

Obiščite našo stran s turistični vodniki in novicami!


Pojdi domov
>